לחם תה לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל לחם תה לימון. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. והוא מספק כ 15 מנות . גשו לסופר וקנו מלח, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס טי, ו Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס.
הוראות
מקציפים חמאה מרוככת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר מגורען, פועם עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מכים במהירות נמוכה רק עד מעורבב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים ב 1 כף לימון קליפה. הבלילה כפית לתוך משומן ו floured 8-x 4 אינץ ' loafpan.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת 10 דקות.
הסר לחם מן המחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים יחד אבקת סוכר ומיץ לימון עד חלקה; כפית באופן שווה על גבי הלחם, לתת עודפי לטפטף למטה הצדדים. מערבבים יחד הנותרים 1 כף קליפת לימון 1 כף סוכר מגורען; מפזרים על גבי לחם.
לחם תה לימון ושקד: מערבבים 1/2 כפית תמצית שקדים לתוך הבלילה. המשך לפי ההוראות.