לחם תה קומקוואט-הל
לחם תה Kumquat-הל הוא צמחוני משקאות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוזונים, הל טחון, שמן תירס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם הל, לחם זוקיני קפה הל, ו לחם דובדבן יבש-הל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קומקווט לרבעים במעבד; מחית 3 דקות. מידה 1/3 כוס מחית עבור זיגוג; להפריש.
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 177°. ריסוס שני 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ מחבתות מתכת עם ספריי nonstick.
מערבבים קמח, אבקת תה( אם תרצה), אבקת אפייה, סודה לשתיה, הל, ו 1 1/2 כפיות מלח בקערה בינונית; להקציף להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, למזג 1 1/4 כוסות סוכר ושמן בקערה גדולה. מקציפים ביצים, 1 בכל פעם, ואז וניל, 2/3 כוס מחית תפוז תפוז, ואננס עם מיץ. בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים, להכות רק עד מעורבב. מקפלים באגוזים. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה. מגניב 5 דקות מחבתות על מתלה. הפעל עוגות החוצה; למקם את הצד העליון על מדף מגניב.
מקום שמור 1/3 כוס מחית בקערה גדולה.
לטאטא חמאה, אבקת סוכר, מיץ לימון, ו 1/2 כפית מלח.
מורחים זיגוג על עוגות, חלוקת שווה. למעלה עם פרוסות תפוז.
בואו לעמוד עד קובע הדובדבן. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.)