לחם תה Kumquat-הל הוא צמחוני משקאות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוזונים, הל טחון, שמן תירס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם הל, לחם זוקיני קפה הל, ו לחם דובדבן יבש-הל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים קומקווט לרבעים במעבד; מחית 3 דקות. מידה 1/3 כוס מחית עבור זיגוג; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים
רוטב שומשום יפני מוכן
2
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 177°. ריסוס שני 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ מחבתות מתכת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים קמח, אבקת תה( אם תרצה), אבקת אפייה, סודה לשתיה, הל, ו 1 1/2 כפיות מלח בקערה בינונית; להקציף להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, למזג 1 1/4 כוסות סוכר ושמן בקערה גדולה. מקציפים ביצים, 1 בכל פעם, ואז וניל, 2/3 כוס מחית תפוז תפוז, ואננס עם מיץ. בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים, להכות רק עד מעורבב. מקפלים באגוזים. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
1 (12 אונקיות) מיכל ללא שומן תוספת קצפת קפואה
אפונה קליפה סגולה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1/2 כוס קומקוואטים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי