קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תירס דרומי עם מולסה-חמאת בורבון

לחם תירס דרומי עם מולסה-חמאת בורבון
לחם תירס דרומי עם מולסה-חמאת בורבון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו ביסקוויטים פלפל שחור עם בורבון-מולסה חמאה, פנקייק חלב-פקאן בדולר כסף עם חמאת מולסה בורבון וסירופ מייפל, ו לחם תירס דרומי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים חלב חמאה וביצה; מערבבים רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מניחים מחבת ברזל יצוק 8 אינץ ' בתנור במשך 5 דקות, ולהסיר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הוסף 2 1/2 כפות חמאה למחבת; מערבולת להמיס מחבת גריז קל. מערבבים חמאה מומסת לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הבלילה למחבת שחוממה מראש.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות במחבת. חתוך ל-8 טריזים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
שלב הנותרים 2 1/2 כפות חמאה, מולסה, בורבון, וקליפה בקערה קטנה; לנצח עם מיקסר במהירות בינונית עד בשילוב (בערך 1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מגישים חמאה עם לחם תירס חם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.