לחם תירס דרומי עם מולסה-חמאת בורבון
לחם תירס דרומי עם מולסה-חמאת בורבון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו ביסקוויטים פלפל שחור עם בורבון-מולסה חמאה, פנקייק חלב-פקאן בדולר כסף עם חמאת מולסה בורבון וסירופ מייפל, ו לחם תירס דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים חלב חמאה וביצה; מערבבים רק עד בשילוב.
מניחים מחבת ברזל יצוק 8 אינץ ' בתנור במשך 5 דקות, ולהסיר מהתנור.
הוסף 2 1/2 כפות חמאה למחבת; מערבולת להמיס מחבת גריז קל. מערבבים חמאה מומסת לתוך הבלילה.
מוסיפים את הבלילה למחבת שחוממה מראש.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות במחבת. חתוך ל-8 טריזים.
שלב הנותרים 2 1/2 כפות חמאה, מולסה, בורבון, וקליפה בקערה קטנה; לנצח עם מיקסר במהירות בינונית עד בשילוב (בערך 1 דקה).
מגישים חמאה עם לחם תירס חם.