לחם תירס ופובלנו
לחם תירס ופובלנו יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. מנה אחת מכילה 272 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קרטון קרטון, חלב, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר מאוד. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 29% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם כפית תירס , לחם כפית תירס ולחם כפית תירס .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F. ממיסים את 1 כפית החמאה על אש בינונית במחבת קטנה. מבשלים פלפל פובלנו צ'ילי בחמאה חמה במשך 4 עד 5 דקות או עד לריכוך. לְהַפְרִישׁ.
מערבבים מים וקמח תירס בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; להפחית את החום. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד במשך דקה אחת או עד שהוא סמיך מאוד.
מעבירים את תערובת קמח התירס לקערה גדולה. מערבבים פנימה גבינה, שמנת חמוצה, 1/4 כוס החמאה המומסת, המלח והפלפל השחור.
מקציפים חלב, חלמונים ואבקת אפייה בקערה בינונית עד לאיחוד. מערבבים לתוך תערובת קמח תירס. מערבבים פנימה תירס מתובל משומר ופלפל פובלנו צ'ילי שמור.
מקציפים חלבונים במטרפה או במיקסר חשמלי בקערה בינונית עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים חלבונים טרופים לתערובת קמח תירס.
יוצקים לתוך תבנית אפייה מלבנית משומנת בגודל 3 ליטר או תבנית עגולה של 3 ליטר.
אופים 35 דקות לכלי מלבני או 50 דקות לכלי עגול או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה (הלחם ישקע בזמן העמידה).