לחם תירס זוקיני
את המתכון של לחם תירס זוקיני ניתן להכין בסביבות 50 דקות . תמורת 37 סנט למנה , אתה מקבל לחם שמגיש 20. צופה בנתון שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 202 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזו. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קישואים, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 18% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. מתכונים דומים: לחם תירס קישואים , לחם תירס קישואים תפוחים וקישוא ותירס גבינתי עם ציפוי לחם פסטו .
הוראות
בקערה גדולה טורפים ביצים. מערבבים פנימה את הקישואים, הגבינה והחמאה.
מערבבים את החומרים היבשים; מערבבים לתוך תערובת הקישואים רק עד לאיחוד.
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-400 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים על רשת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב לחם תירס עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. הריזלינג של בילטמור אסטייט עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![בילטמור אסטייט ריזלינג]()
בילטמור אסטייט ריזלינג
מאוזן להפליא עם ניחוחות משמש מתוקים, טעמי דבש קלים וסיומת פריכה.