קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם תירס מחבת בסיסי

לחם תירס מחבת בסיסי
המתכון הבסיסי מחבת תירס מוכן בערך בעוד 50 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 196 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. נסו לחם תירס בסיסי, לחם תירס בסיסי, ו מחבת עוף Cajun עם פסטה-לקחת על בונה ארוחת מחבת עוף בסיסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מניחים 2 כפות של החמאה במחבת ברזל יצוק גדול (12 אינץ'); להפריש. בסיר קטן או באמצעות מיקרוגל, להמיס את הנותרים 6 כפות חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
3
מניחים קמח תירס, קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה גדולה וקצף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
לטאטא ביצים בקערה בינונית עד מוקצף, ואז לטאטא בחמאה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
יוצקים תערובת ביצה לתוך תערובת קמח, באמצעות מרית גומי או כף עץ, מערבבים עד פסים יבשים רק משולבים. (אין לערבב.) מקפלים חמאה מומסת עד רק בשילוב, ואז לתת תערובת לשבת במשך 5 דקות.בינתיים, מניחים את המחבת בתנור עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
מוציאים מהתנור ומערבלים את החמאה המומסת סביב המעיל התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
7
יוצקים את הבלילה למחבת החמה ואופים עד חום זהוב וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מניחים את המחבת על מתלה חוט להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה. כדי לשרת, לחתוך טריזים ישירות מן המחבת או לתת את קר לחם התירס עוד 15 דקות לפני היפוך על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.