לחם תירס עם צ'אטני עגבניות
המתכון לחם תירס עם עגבניות צ'אטני יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 197 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם הל טחון, תירס אוזניים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם תירס עם משמש קארי צ'אטני, עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, ו וירג'יניה האם ומלון תפוח צ' אטני על כדורי לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את התירס ומבשלים במשך 20 דקות. מתח. כאשר האוזניים קרירות מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
מניחים 1 כוס של גרעיני התירס בקערה ומניחים בצד.
מניחים את הגרעינים הנותרים בבלנדר ומחית. תניח בצד.
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, פולנטה, אבקת אפייה, מלח, פלפל, אבקת צ ' ילי, זנגביל, הל, זרעי בצל שחור. מערבבים את הסוכר החום, צ ' ילי, גרעיני תירס, מחית תירס, 2 כוסות מים.
חמאה שני 8 1/2 × 4 1/2 אינץ מחבתות כיכר לחלק את הבלילה שווה ביניהם.
מניחים את המחבתות בתבנית אפייה רדודה מלאה באמצע הדרך עם מים ומניחים בתנור.
אופים במשך 1 שעה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 דקות נוספות.
להפוך את הכיכרות החוצה על מדף קירור ולתת מגניב.
מגישים עם צ ' אטני עגבניות.
באופן מסורתי נמצא בבישול ההודי והמזרח התיכון, זרעי בצל שחור עושים את דרכם לתוך בישול המיינסטרים. הם מוסיפים טעם חד, מפולפל שאני באמת אוהב. חפש אותם בשווקים במזרח התיכון ובהודים או להזמין אותם באינטרנט.
מטבלה אמריקאית חדשה מאת מרקוס סמואלסון עם היידי סאקו וולטרס. צילום: פול בריסמן. זכויות יוצרים © 2009 by Marcus Samuelsson. Published by John Wiley & Sons, Inc.