לחם תירס שוודי
המתכון לחם תירס שבדי יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, אבקת אפייה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם שיפון שוודי, לחם לימפא שוודי, ו לחם שיפון שבדי בן לילה.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. חמאה 13x9x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. מקציפים סוכר וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב.
מוסיפים ביצים ומכים עד מעורבב היטב. הכה ב 2 כוסות מים וקמח תירס. לנפות קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה קטנה.
מוסיפים לתערובת קמח תירס; מערבבים רק עד מעורבב.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד הלחם הוא חום זהוב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 35 דקות.
להעביר צלחת מתלה לחם תירס מגניב מעט.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לחם מגניב לגמרי. מכסים בנייר כסף ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות מרתפי ערבה ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![מרתפים ערבה ריזלינג יבש]()
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.