לחם תפוחי אדמה מחיטה מלאה של סבתא קורניש הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1956 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קמח, סוכר, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 97% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל דבש חמניות מחיטה מלאה של סבתא, לחם תפוחי אדמה מחיטה מלאה, ו לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה.
הוראות
1
ממיסים שמרים 1 כפית סוכר במים חמים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
2
מרתיחים תפוח אדמה קלוף בינוני אחד 2 כוסות מים עם 1 כפית מלח. מועכים את תפוחי האדמה בקערה בינונית, תוך שמירה על המים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את פירה, מי תפוחי אדמה, 1/3 כוס סוכר, קיצור או שמן, 1 כף מלח, וחלב בקערה גדולה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
מניחים בקערה משומנת, ולהפוך למעייל את פני השטח. מכסים במטלית לחה, ומאפשרים לעלות עד הוכפל. הזמן העולה יהיה על 1 1/2 שעות. אגרוף למטה, ללוש שוב במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מניחים בחזרה בקערה, ולאפשר לעלות שוב עד הוכפל. תקופת העלייה השנייה צריכה להיות בערך 1 שעה. אגרוף למטה. טופס 4 כיכרות, ולמקם לתוך 9 x 5 אינץ ' משומן מחבתות לחם.