קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

לחם תפוחי אדמה מחיטה מלאה של סבתא קורניש

לחם תפוחי אדמה מחיטה מלאה של סבתא קורניש
לחם תפוחי אדמה מחיטה מלאה של סבתא קורניש הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1956 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קמח, סוכר, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 97% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל דבש חמניות מחיטה מלאה של סבתא, לחם תפוחי אדמה מחיטה מלאה, ו לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה.

הוראות

1
ממיסים שמרים 1 כפית סוכר במים חמים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
2
מרתיחים תפוח אדמה קלוף בינוני אחד 2 כוסות מים עם 1 כפית מלח. מועכים את תפוחי האדמה בקערה בינונית, תוך שמירה על המים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את פירה, מי תפוחי אדמה, 1/3 כוס סוכר, קיצור או שמן, 1 כף מלח, וחלב בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
תפוח אדמהתפוח אדמה
סוכרסוכר
מיםמים
חלבחלב
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
ודא תערובת החלב חם, ולהוסיף את השמרים. מערבבים 15 כוסות קמח מחיטה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
שמריםשמרים
חלבחלב
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מניחים בקערה משומנת, ולהפוך למעייל את פני השטח. מכסים במטלית לחה, ומאפשרים לעלות עד הוכפל. הזמן העולה יהיה על 1 1/2 שעות. אגרוף למטה, ללוש שוב במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים בחזרה בקערה, ולאפשר לעלות שוב עד הוכפל. תקופת העלייה השנייה צריכה להיות בערך 1 שעה. אגרוף למטה. טופס 4 כיכרות, ולמקם לתוך 9 x 5 אינץ ' משומן מחבתות לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
תן לבצק לעלות שוב במשך 30-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור