לחם תפוחים נטול גלוטן
לחם סיידר תפוחים ללא גלוטן נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני משקאות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, ביצים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סופגניות תפוחים ללא גלוטן, סופגניות תפוחים ללא גלוטן, ו Snickerdoodles סיידר תפוחים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם סיידר תפוחים בסיר בינוני על חום בינוני עד מופחת 3/4 של כוס, על 25 דקות.
הסר סיידר תפוחים מופחת מחום והנח בצד להתקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים ארבעה (5 - by 3-by 2-inch) מיני מחבתות כיכר על גיליון אפייה מעוטר. תרסיס מיני-מחבתות עם ספריי בישול nonstick. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח דורה, סוכר חום, קמח דוחן, קינמון טחון, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט טחון, מסטיק xanthan.
מוסיפים ביצים, שמן צמחי, תמצית וניל וסיידר תפוחים מקורר.
להקציף עד הבלילה חלקה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים עד tester עוגה מוכנס לתוך מרכז פאן יוצא נקי, על 30 דקות.
הסר מחבתות מהתנור. אפשר ללחם להתקרר במחבת במשך חמש דקות ולאחר מכן להפוך כיכרות החוצה על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. כיכרות חנות, עטוף, על הדלפק עד שלושה ימים או להקפיא עד שלושה חודשים.