קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תפוחים עם זיגוג קרמל

לחם תפוחים עם זיגוג קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם תפוח מזוגג קרמל. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת תפוחים מזוגגת קרמל, עוגת תפוחים עם זיגוג קרמל, ו לחם קוף עם זיגוג קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. תחתית גריז רק של 2 (8x4 אינץ') מחבתות עם ספריי בישול או קיצור.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחים, 1 כוס סוכר חום, חלב חמאה, שמן וביצים. מערבבים במרכיבי הלחם הנותרים רק עד לחלחלים מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים לתוך מחבתות.
4
אופים 45 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות על מתלה קירור. לשחרר צדדים של כיכרות מחבתות; להסיר מחבתות ולמקם את הצדדים העליון על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בסיר 1 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים 1/4 כוס סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום לנמוך. להרתיח ומערבבים 2 דקות. מערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
חום לרתיחה; להסיר מחום. קריר לפושר, כ -30 דקות.
8
בהדרגה מערבבים אבקת סוכר לתוך תערובת זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9
מניחים סיר של זיגוג בקערה של מים קרים. הכה עם כף עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף. אם זיגוג הופך נוקשה מדי, מערבבים בחלב נוסף, 1/2 כפית בכל פעם, או לחמם על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
טפטוף זיגוג מעל כיכרות לחם. לעטוף בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים, או לקרר עד 10 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו