לחם תפוחים של דולסה דה לצ'ה
לחם התפוח של דולצ'ה הוא אולי הלחם שאתם מחפשים. והוא מספק כ 16 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. אם יש לך סוכר, ביצה, דגני דולצ'ה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), עוגת תפוחים מתוקה, ו עוגת תפוחים מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 177°. רסס התחתון רק של מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול. שמור 1/2 כוס הדגנים.
מקום הנותרים דגנים ב 1 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק; שקית חותם. Crush דגנים עם מערוך; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח סוכר ושמן עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורב. הכה בחמאה וביצה עד רק מעורבב; מערבבים בתפוחים. מערבבים דגנים כתושים וכל שאר החומרים למעט דגנים שמורים עד מעורבב היטב; להפיץ במחבת.
מפזרים דגנים שמורים; לחץ קלות לתוך הבלילה.
אופים 1 שעה 10 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות. לעטוף בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים או לקרר עד 10 ימים.