לחם תפוחים שמנמן
לחם תפוחים שמנמן לוקח בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-16 מנות. תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בלחם זה יש 323 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, אגוזי מלך, קמח וביצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה גרוע למדי. נסו לחם דלעת תפוחים שמנמן , עוגת תפוחים שמנמנה ומאפינס תפוחים שמנמנים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים בקערה את הביצים, הסוכר, החמאה, המיונז והוניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת הביצים ומקציפים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה תפוחים, צימוקים ואגוזי מלך. כפית לשניים משומנים 8 אינץ'. x 4 אינץ'. תבניות לחם.
אופים ב-375 מעלות למשך שעה או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.