קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות6
מגזין

לחמים שטוחים מזרעי ניג'לה

לחמים שטוחים מזרעי ניג'לה
לחם שחור עשוי להיות הלחם שאתם מחפשים. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך מים חמים, זרעי נייג'לה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק סקווש & nigella, חטיפי ארוחת הבוקר של נייג'לה, ו Nigella Lawson Roquamole.

הוראות

1
מערבבים שמרים, מים ושמן בקערה קטנה; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה, ועושים באר במרכז התערובת. מערבבים בתערובת שמרים וזרעי nigella.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש בצק עד חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים בצק בקערה משומנת, הופך למעייל העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
מחלקים את הבצק ל-20 חתיכות שוות, ומעצבים אותו לסיבובים דקים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
תן לבצק לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מוסיפים לחם שטוח, אחד בכל פעם; מבשלים עד שלפוחיות ונפוחות. הפעל flatbreads מעל; לבשל 1 דקה יותר.
9
הסר לכסות כדי לשמור על חם וגמיש.
10
מגישים באופן מיידי.