קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות

לחמניות
לחמניה יכולה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 180 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. 206 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת חלב, סודה לשתיה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: לחמניות, לחמניות, ו לחמניות.

הוראות

1
בקערה גדולה לשלב שמרים, סוכר 1 כוס מים חמים ולתת לשבת עד בועות תערובת, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה נפרדת מקציפים יחד קמח, מלח ואבקת חלב ואז מוסיפים את תערובת השמרים / מים, כמו גם 1 3/4 כוסות מים חמים ומערבבים עם כף עץ עד ליצירת הבלילה. לכסות עם פלסטיק ולאפשר הבלילה לעלות בועה במשך שעה במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את כף הנותרים מים וסודה לשתייה יחד ומערבבים עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מניחים מחבת שטוחה גדולה, או מחבת גדולה מעל חום נמוך בינוני ספריי עם ספריי בישול. לרסס את החלק הפנימי של תבניות טבעת 4 אינץ ' עם תרסיס ומניח על מחבת. למלא תבניות טבעת עם הבלילה 1/2 של הדרך במעלה הצדדים ומבשלים עד העליון של לחמניה מכוסה בועות ונראה יבש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחמניותלחמניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מטבעת ולהמשיך לבשל עד העליון של לחמניה יבש למגע, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניותלחמניות
6
הסר מחבילה וחזור עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגישים לחמניה חמה עם חמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניותלחמניות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות