קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות24
ציון בריאות11
מגזין

לחמניות אגוז שיפון

לחמניות אגוז שיפון
לחמניות אגוז שיפון יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש מתון, בצל, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחמניות חמוציות ואגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. בצל 3Cook עם 1/4 כפית מלח בשמן במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסננים בצל בתוך מסננת להגדיר מעל קערה, הזמנת בצל. מערבבים חלב לתוך שמן בצל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים יחד שמרים, מים חמים, ודבש בקערה גדולה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים קמחים, פלפל, תערובת חלב, ונותר 2 3/4 כפיות מלח לתוך תערובת שמרים עם כף עץ או מרית גומי עד הבצק הרך. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, לאבק את פני השטח ואת הידיים עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד הבצק הוא אלסטי וחלק, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
לטפוח בצק לריבוע 9 אינץ ומפזרים בצל ואגוזים. מקפלים את הבצק כדי לצרף מילוי וקצוות קמצוץ לאטום. ללוש כדי להפיץ בצל ואגוזים ברחבי הבצק, לאבק עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, על 2 דקות. (הבצק יהיה גבשושי; אם כל אגוזים או חתיכות של בצל קופצים החוצה, פשוט לדחוף אותם בחזרה.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
6
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
אגרוף למטה בצק (לא ללוש), ואז חצי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
8
רול חצי בצק על משטח מקומח קלות עם ידיים מקומטות קלות לתוך יומן באורך 12 אינץ ' (לשמור על החצי שנותר מכוסה בניילון נצמד).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
חותכים את היומן ל -12 חתיכות שוות ומגלגלים כל אחד לכדור על ידי חופן את היד ודוחפים את הבצק נגד משטח העבודה כפי שאתה מגלגל בתנועה מעגלית. סדר לחמניות 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה. מכסים לחמניות עם מגבת מטבח (לא בד טרי). הפוך לחמניות יותר עם הבצק שנותר, הסדרת ומכסה אותם על גיליון שני.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
תן לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מחממים תנור ל 375°f עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מברשת לחמניות עם ביצה לשטוף ומפזרים זרעי נייג ' לה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
13
אופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע, עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
העברת לחמניות מתלה מגניב לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
לחמניות הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות קפוא (מגניב לחלוטין, ואז לעטוף היטב) 1 חודש. להפשיר, ואז לחמם על תבנית אפייה בתנור 177° עד התחמם, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)