לחמניות אגוז שיפון
לחמניות אגוז שיפון יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש מתון, בצל, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחמניות חמוציות ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. בצל 3Cook עם 1/4 כפית מלח בשמן במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות.
מסננים בצל בתוך מסננת להגדיר מעל קערה, הזמנת בצל. מערבבים חלב לתוך שמן בצל בקערה.
מערבבים יחד שמרים, מים חמים, ודבש בקערה גדולה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים קמחים, פלפל, תערובת חלב, ונותר 2 3/4 כפיות מלח לתוך תערובת שמרים עם כף עץ או מרית גומי עד הבצק הרך. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, לאבק את פני השטח ואת הידיים עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד הבצק הוא אלסטי וחלק, על 6 דקות.
לטפוח בצק לריבוע 9 אינץ ומפזרים בצל ואגוזים. מקפלים את הבצק כדי לצרף מילוי וקצוות קמצוץ לאטום. ללוש כדי להפיץ בצל ואגוזים ברחבי הבצק, לאבק עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, על 2 דקות. (הבצק יהיה גבשושי; אם כל אגוזים או חתיכות של בצל קופצים החוצה, פשוט לדחוף אותם בחזרה.)
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 1 1/2 עד 2 שעות.
אגרוף למטה בצק (לא ללוש), ואז חצי.
רול חצי בצק על משטח מקומח קלות עם ידיים מקומטות קלות לתוך יומן באורך 12 אינץ ' (לשמור על החצי שנותר מכוסה בניילון נצמד).
חותכים את היומן ל -12 חתיכות שוות ומגלגלים כל אחד לכדור על ידי חופן את היד ודוחפים את הבצק נגד משטח העבודה כפי שאתה מגלגל בתנועה מעגלית. סדר לחמניות 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה. מכסים לחמניות עם מגבת מטבח (לא בד טרי). הפוך לחמניות יותר עם הבצק שנותר, הסדרת ומכסה אותם על גיליון שני.
תן לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
מברשת לחמניות עם ביצה לשטוף ומפזרים זרעי נייג ' לה.
אופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע, עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
העברת לחמניות מתלה מגניב לפחות 20 דקות.
לחמניות הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות קפוא (מגניב לחלוטין, ואז לעטוף היטב) 1 חודש. להפשיר, ואז לחמם על תבנית אפייה בתנור 177° עד התחמם, 5 עד 10 דקות.