לחמניות צימוקים אגוז דורש מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 14 מנות . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. . גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% נסו עוגיות צימוקים, עוגיות צימוקים, ו עוגיות צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קליפת לימון
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
עם בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך חמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מערבבים בכל אבל 2 כפות של האגוזים והצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
אגוזים
4
מערבבים בחמאה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
5
לאסוף את הבצק לתוך כדור ללוש במשך כ 2 דקות על לוח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
רול או ללטף את 3/4 אינץ ' עבה. עם סכין שף חתוכה למשולשים 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
7
מקום, מרווח 1inch זה מזה, על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מברשת צמרות עם הנותרים 1 כף חלב; מפזרים את הסוכר שנותר ואת האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
סוכר
אגוזים
9
אופים במרכז 425 מעלות F (220 מעלות C) תנור על 15 דקות או עד השחמה יפה.