לחמניות אגס
. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חצי שמנת, סוכר חום, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: ביסקוויטי אגס-אגוז, מאפה אגוז & אגס ביסקוויטים, ו ביסקוויטי אגס ג'ינג'ר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לנפות יחד את הקמח, סוכר חום, אבקת אפייה, קינמון, ומלח בקערה גדולה; לחתוך את החמאה עד התערובת יש מרקם מתפורר.
לטאטא יחד את הביצה וחצי וחצי בקערה נפרדת; מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח עד בשילוב; מערבבים באגס. זרוק כפיות גדולות של הבצק על תבנית אפייה ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 15 דקות; לנוח בקצרה על מתלה קירור לפני ההגשה.