לחמניות ארוחת ערב 101
מתאים ל-1 מנות. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, קמח לא סופג, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו קרמל אגוז דלעת גלילים דביקים עם King ' s Hawaiian® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall, חלב-חמאה 101, ו קמח עוגה 101 (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מפזרים את השמרים על כוס חם (105 עד 46°) מים ולתת לעמוד עד שמנת, 5 עד 10 דקות. מערבבים כדי לפזר את השמרים.
בסיר בינוני, לחמם את חלב החמאה, תוך ערבוב כל הזמן, רק עד חם (כ 38°). או למקם את החמאה בכוס מדידה 1 ליטר ומיקרוגל על גבוה במשך 1 דקה, ערבוב מדי פעם, עד חם.
מעבירים את חלב החמאה לקערה ומערבבים בתערובת השמרים המומסת, חמאה מומסת, ביצים, סוכר, סודה לשתייה ומלח.
כדי להפוך את הבצק ביד, להעביר את החומרים הנוזליים לקערה גדולה. בהדרגה מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק מדובלל. להתברר על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש את הבצק, להוסיף עוד קמח לפי הצורך, עד שהבצק חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות. ליצור את הבצק לכדור.
כדי להפוך את הבצק במיקסר עומד כבד, יוצקים את החומרים הנוזליים בקערת המיקסר, ומחברים את להב ההנעה. עם המכונה במהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף מספיק קמח כדי להפוך את הבצק נוקשה שאוסף סביב הלהב. תחליף לקרס הבצק. ללוש את הבצק במכונה, הוספת קמח נוסף לפי הצורך כדי להפוך את הבצק אלסטי, על 8 דקות.
העברה למשטח עבודה משוריין קלות ללוש ביד עד חלקה, על 2 דקות. ליצור את הבצק לכדור.
כדי להפוך את הבצק במעבד מזון, להתאים מכונת 11 כוס (או גדול יותר)-קיבולת עם להב מתכת. לעשות את הבצק בשתי קבוצות.
מניחים 2 כוסות של הקמח במכונה ואת הדופק לשלב. עם ריצת המכונה, יוצקים כמחצית המרכיבים הנוזליים דרך צינור ההזנה כדי ליצור כדור רך של בצק שרוכב על גבי הלהב. תהליך במשך 45 שניות ללוש את הבצק.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות ומכסים בניילון נצמד. חזור עם שאר החומרים. ללוש את שתי מנות הבצק יחד ביד עד חלקה בשילוב. ליצור את הבצק לכדור.
מניחים את הבצק בקערה גדולה עם חמאה. להפוך את הבצק כדי מעיל עם החמאה, ולהפוך את הבצק חלק בצד למעלה. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לעמוד במקום חם עד שמכפילים את הנפח (אם אתה דוחף את הבצק עם האצבע, יישאר רושם), כ -1 שעות.
חמאה קלה שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות. Punch למטה את הבצק ולוש בקצרה על משטח עבודה לא floured.
חותכים את הבצק ל -18 חתיכות שוות. (זה הכי קל לעשות על ידי חיתוך הבצק לשלישים, ואז כל שליש במחצית, וכל חצי ל 3 חתיכות.) מכסים את חתיכות הבצק החתוכות בחתיכת ניילון נצמד.
מניחים חתיכת בצק על משטח העבודה. באמצעות הצדדים של הידיים, לתחוב את הבצק מתחת לעצמו, הפיכת הבצק כפי שאתה טאק, מתיחה על פני השטח העליון ובסופו של דבר יוצרים כדור מתוח.
העבר את הגליל למחבת מוכנה. חזור עם חתיכת הבצק הנותרת, המאפשר 9 כדורים למחבת. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במקום חם עד כמעט הוכפל נפח, כ 40 דקות.
מברשת את צמרות הלחמניות בקלילות עם חמאה מומסת ומפזרים עם הזרעים, אם באמצעות.
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
לחמניות: חמאה קלה שני גיליונות אפייה. עבודה עם חתיכת בצק אחת בכל פעם, שמירה על האחרים מכוסים בניילון נצמד.
מגלגלים את הבצק בין כפות הידיים לתוך חבל עבה.
מניחים את החבל על משטח עבודה לא משוריין. שים את הידיים על הבצק וגלגל אותו קדימה ואחורה, מותח את הבצק לחבל באורך 9 אינץ'. קשרו את הבצק לתוך קשר אובראנד, כאשר הקשר ממוקם במרכז החבל.
מניחים את הקשרים 2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכן. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות עד כמעט הוכפל בגודל.
לחמניות: חמאה קלה 18 כוסות מאפין.
חותכים כל פיסת בצק לשלישים ויוצרים כל חתיכה לכדור קטן, מתוח.
מקום 3 כדורים, חלקים הצדדים למעלה, בכל מאפין פח. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות עד כמעט הוכפל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;