לחמניות ארוחת ערב מוזהבות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו לחמניות ארוחת ערב מוזהבות, קרמל אגוז דלעת גלילים דביקים עם King ' s Hawaiian® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall, ו ארוחת ערב: תרד עם תפוחי אדמה זהובים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. באמצעות מזלג, פירס תפוחי אדמה בכמה מקומות. לעטוף בנייר אלומיניום ואופים עד פירסינג בקלות עם מזלג, על 50 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף ומחית. שמור 1/2 כוס (4.5 אונקיות) מחית תפוחי אדמה והשלכת שארית או לשמור לשימוש אחר.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף לטאטא, לטאטא יחד 1/2 כוס בתוספת 1 כף (3 אונקיות/84 גרם) קמח, 1/3 כוס בתוספת 4 כפיות (3.5 אונקיות/98 גרם) מים, דבש, ו 1/4 שמרים עד חלקה מאוד, על 2 דקות. ספוג צריך להיות עקביות של הבלילה עבה). לגרד את הצדדים של קערה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד הנותרים 1 כוס (5 אונקיות/140 גרם) קמח, הנותרים 1/2 כפית שמרים, אבקת חלב.
מפזרים תערובת על תערובת קמח (ספוג) בקערה של מיקסר כדי ליצור שמיכה על גבי ספוג. מכסים את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד לפחות 1 שעה, רצוי עד 4 שעות. (Starter יכול להתבצע קדימה ומקורר, מכוסה היטב בניילון נצמד, בין לילה. אין סיבה להביא את המתנע לטמפרטורת החדר לפני שימשיך.)
מוסיפים פירה בטטה ו 1 כף חמאה מרוכך כדי starter ומערבבים על נמוך (#2 על סיוע במטבח) עד צורות בצק מחוספס, על 1 דקה. לגרד את הצדדים של קערה, ואז לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת בצק לנוח 20 דקות.
מפזרים מלח על הבצק ולשים על נמוך (#2 על סיוע במטבח) עד חלקה, מבריק, ומעט דביק למגע, 7 עד 10 דקות. לגרד את הצדדים של קערה. (אם הבצק דביק מדי, להעביר משטח עבודה מקומח קלות ללוש כמות קטנה של קמח. אם נוקשה מדי, להוסיף כמות קטנה של מים קרים ללוש בקצרה.)
באמצעות שמן צמחי או תרסיס שמן צמחי, שמן קל 3 ליטר או קערה גדולה יותר (או מיכל עולה בצק).
מעבירים בצק לקערה ושמן קל או לרסס העליון של הבצק. באמצעות סרט, סמן מחוץ לקערה לגובה כפול הנוכחי של בצק. מכסים את הקערה היטב בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום חם (75°F עד 80 ° F, ראו הערות השף, למטה) עד שהוכפל בגודל, בערך 1 שעה.
באמצעות מגרד בצק משומן או מרית, להעביר את הבצק למשטח עבודה משומן קלות.
בעדינות למתוח את החלק התחתון של הבצק לקפל למרכז, ואז לחזור עם צד שמאל, צד ימין, העליון. חבילת בצק עגולה ואז להעביר קערה, צד חלק למעלה, וקל שמן או לרסס העליון של הבצק. באמצעות סרט, סמן מחוץ לקערה לגובה כפול הנוכחי של בצק. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום חם עד שהכפיל את גודלו והדיכאון מחזיק כאשר לוחצים עליו בעדינות באצבע, כ -1 שעה.
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
להעביר את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, באמצעות מגרד ספסל משומן קל, לחלק ל 4 חתיכות שוות, כל במשקל כ 4 אונקיות (112 גרם). מחלקים כל חתיכה ל 3 חתיכות, כל במשקל של כ 1.3 אונקיות (36 גרם). לשמור על הבצק שנותר מכוסה תוך כדי עבודה עם כל אצווה.
באמצעות ידיים מקורנות קלות, מגלגלים חתיכת בצק 1 בין כפות הידיים כדי ליצור כדור חלק, 1 3/4 אינץ ' רחב. קמצוץ הזחה על החלק התחתון של הכדור בחוזקה לאטום. חזור על טופס כדורים שנותרו.
מעבירים חמאה מומסת לקערה קטנה. לטבול כל כדור בצק לתוך חמאה מומסת, ציפוי כל הצדדים, ולהעביר, אטום בצד כלפי מטה, כדי להכין תבנית אפייה, המרווח על 2 סנטימטרים זה מזה. גיליון מעילים קל של פלסטיק לעטוף עם שמן צמחי או ריסוס שמן צמחי nonstick בעדינות לכסות את המחבת עם לעטוף משומן.
בואו לחמניות לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל ודיכאון לאט מאוד ממלא כאשר לחוץ עם קצה האצבע, על 45 דקות.
בעוד הבצק עולה, מתלה מיקום ליד החלק התחתון של התנור העליון עם אבן אפייה או גיליון אפייה כבד. הגדר אלומיניום מצופה בנייר אלומיניום מחבת ברזל יצוק או מחבת אפייה כבדה על הרצפה של תנור וחימום מראש ל 400ºF במשך 1 שעה.
מעבירים במהירות גיליון אפייה עם לחמניות לאבן אפייה חמה (ראה הערות השף) ומוסיפים 1/2 קוביות קרח כוס למחבת מתחת.
אופים לחמניות, מחבת סיבוב 180 מעלות באמצע, עד חום זהוב ושיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי (מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז ירשם על 190ºF), על 12 דקות.
העברת לחמניות מתל לאפייה כדי להתקרר לחלוטין.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* הבצק עולה הכי טוב סביב 24° עד 80 ° F. אם הבית שלך הוא בצד הקר, אתה יכול להגדיר מיכל של מי ברז חמים מאוד ליד הבצק העולה ולכסות את הבצק ואת המים החמים עם מיכל פלסטיק גדול או קערה—תצטרך לחמם את המים כל 30 עד 40 דקות. לחלופין אתה יכול למקם את הבצק (ואת המיכל הקטן של מים חמים מאוד) בתנור מיקרוגל (לא מופעל) או תנור סטנדרטי ללא אור טייס, אבל עם אור התנור מופעל כדי לספק חום עדין. * אם אתה רוצה לעשות את הלחם הזה על פני תקופה של 2 ימים •אתה יכול לקרר אותו לילה לאחר העלייה הראשונה. ברגע שהוא הוכפל בגודל( עלייה ראשונה), לחץ בעדינות את הבצק למטה בקערה, ולאחר מכן לכסות עם לעטוף פלסטיק כי כבר מצופה קלות עם שמן צמחי או nonstick שמן צמחי ומקרר. לאחר שעה אחת ושוב לאחר שעתיים, לחץ בעדינות על הבצק למטה. אז תקרר בין לילה. למחרת, להביא את הבצק לטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני בעיצוב ואפייה כיכר. זכור כי הזמן במקרר מחליף את העלייה השנייה כך שאין צורך בעלייה שנייה.* למרקם הנכון, חשוב שהלחם יקבל מכת חום ברגע שהוא נכנס לתנור. מסיבה זו, התנור צריך להיות מחומם מראש במשך שעה שלמה, וחשוב לא לתת ליותר מדי חום לברוח כאשר אתה מכניס את הלחם. בעת העברת הבצק לתנור לאפות, הקפד לסגור את הדלת במהירות.
קמח: 100% (כולל עמילן הכלול בתפוח האדמה)מים: 64.9% (כולל מים הכלולים בחמאה וב ים)שמרים: 0.93% מלח: 1.7% שומן: 4.4%