לחמניות בייגלה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 302 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו פלוס כפית אחת סוכר, מלח גס, קמח לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ברצל רולס (לחמניות בייגלה בוואריה), לחמניות בייגלה, ו לחמניות בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מעבד מזון, לשלב שמרים, קמח, מלח, זרעי סלרי, כפית אחת סוכר. דופק להתמזג. עם מכונת ריצה, להוסיף מים חמים. המשך לעבד למשך דקה אחת ללוש. מעט שמן קערה גדולה. להפוך את הבצק לקערה ומעיל לשמן. מכסים את הקערה במגבת מטבח ולתת לבצק לעלות עד הוכפל נפח, כשעה.
אגרוף למטה בצק ללוש במשך דקה אחת. הופכים את הבצק על משטח מקומח וחותכים ל-8 חלקים שווים. לעצב כל חתיכה לכדור. השתמש בסכין חדה להבקיע X לחלק העליון של כל כדור. מכסים את הכדורים עם מגבת מטבח ולתת לעלות עד כמעט הוכפל נפח, על 25 דקות.
מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. מביאים 8 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים שתי כפות סוכר וסודה לשתייה. לשים לחמניות במים רותחים, לתת להם להרתיח במשך כ -30 שניות לכל צד. להוציא לחמניות עם כפית מחוררת ולהעביר לתבנית אפייה, בצד הבקיע.
קלות להכות ביצה עם כף אחת של מים.
מברשת רולס עם ביצה לשטוף.
מפזרים כל גליל בנדיבות עם מלח גס.
אופים לחמניות עד חום וקרום קל נוצר, כ 25 דקות.