קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות בירה

לחמניות בירה
. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרגרינה, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 21%. נסו בר ברד פקאן רולס, לחמניות צ'דר ובירה, ו בירה חיטה ולחמניות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
אפשר 10 עד 12 אונקיות של בירה כדי להגיע לטמפרטורת החדר וללכת שטוח. זה ייקח בערך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2
מערבבים בירה שטוחה, חמאה, קינמון, מלח, ודבש במחבת של מכונת לחם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים קמח ושמרים להיות זהיר כי השמרים לא לגעת בנוזל. בחר הגדרת בצק, ולהתחיל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
לאחר שהבצק עלה, הסר את הבצק מהמחבת. טופס לתוך כיכר ארוכה; לחתוך וליצור לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים על תבנית אפייה מקומטת, מכסים ומאפשרים לעלות במשך כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מברשת העליון של לחמניות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®