לחמניות בריוש
מתכון זה מספק 35 מנות. עם 88 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם 13 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחמניות בריוש יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם חלב חם, סוכר, קמח לא מיובש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-16 דקות. נסו לחמניות בריוש, לחמניות בריוש ג'אם, ו מיני בריוש רולס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים בחלב חם בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה; תן לעמוד 5 דקות. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח, סוכר, מלח וביצים לתערובת חלב; מכים עם מערבל לעמוד במהירות נמוכה עד חלקה, מגרד את הצדדים של קערה עם מרית לפי הצורך.
הסר מצורף משוט; הכנס וו בצק. הכה את הבצק במהירות נמוכה 5 דקות או עד רך וגמיש הבצק פשוט מתחיל להתרחק הצדדים של הקערה.
חותכים 6 1/2 כפות חמאה לקוביות גדולות; מוסיפים חצי חמאה לבצק, ערבוב במהירות בינונית כדי להתמזג.
מוסיפים קוביות חמאה שנותרו לבצק; להכות במהירות בינונית עד משולב. מקציפים את הבצק במהירות בינונית 4 דקות או עד חלק וגמיש.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; טופס לתוך כדור. להחזיר את הבצק לקערה; לכסות בניילון נצמד, לקרר 8 שעות או לילה.
לחשוף את הבצק; לתת לעמוד 90 דקות או עד הבצק הוא בטמפרטורת החדר. מחלקים בצק ל 4 מנות שוות. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לחתוך בצק ל 6 חתיכות שוות.
גלגל כל חתיכה לכדור 1 1/2 אינץ'. חזור על ההליך עם הנותרים 3 מנות בצק לעשות 24 לחמניות בסך הכל.
מניחים לחמניות בכוסות מאפין מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במשך 45 דקות או עד כמעט הוכפל בגודל.
שלב 1 כף מים ביצה לבן; מערבבים עם מקצף. בעדינות מברשת לחמניות עם תערובת ביצה.
אופים ב 350 במשך 14 דקות או עד הזהב.
מחבתות מקום על מדפים תיל.
מניחים את החמאה שנותרה בקערת מיקרוגל בטוחה; מיקרוגל ב 20 שניות גבוהות או עד חמאה נמסה.