לחמניות גבינה וצ'אטני
כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סאונות צ'אטני או סונט צ' אטני / תמרינד צ'אטני מתוק, עלי עוגיית גבינה כחולה עם גבינת שמנת-Chutney Roulade, ו מלוח שלוש לחמניות דלעת גבינת שמנת מוקצפת.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
אבק תבנית אפייה גדולה עם קצת קמח. להטות את הקמח לתוך קערה גדולה ומערבבים בביקרבונט ומלח 1 כפית.
הוסף את החמאה ולשפשף לתוך הקמח עם קצות האצבעות כדי פירורי לחם, או יז במעבד מזון עד לא גושים חמאה להישאר. מערבבים בכל אבל קומץ קטן של הגבינה.
טפטוף על החמאה, באמצעות סכין סכו " ם, לערבב במהירות יחד קלות. עצה על משטח מקומח קל בעדינות להביא יחד עם הידיים לתוך סגלגל על 2.5 ס " מ עמוק.
חותכים 6 לחמניות עם סכין מקומח, ואז להרים על תבנית אפייה, משאיר מקום להם להתפשט. באמצעות החלק האחורי של מדד כפית שלך, לחץ על טבילה קטנה לתוך אמצע כל לחמניה. כף chutney לתוך מטבלים, לפזר על הגבינה הנותרים, ואופים במשך 10-15 דקות עד עלה וזהב. הכי טוב לאכול ביום של אפייה עם חמאה, בתוספת מנה יותר chutney, אם אתה מפואר זה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
סקון עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "