לחמניות דביקות פיג-אגוז
לחמניות סטיקי פיג-אגוז הוא צמחוני לחם. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. נסו קינמון-אגוז לחמניות דביקות, קרמל אגוז לחמניות דביקות, ו תפוח אגוז לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים סוכר מגורען ושמרים במים חמים 2/3 כוס בקערה קטנה; תן לתערובת לעמוד 5 דקות. מערבבים 3 כפות חמאה מומסת.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 75 אונקיות (כ 1 1/2 כוסות) קמח, מלח, אגוז מוסקט בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת הקמח; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 4 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע את הבצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
מערבבים 1/2 כוס סוכר חום, סירופ, וחלב בסיר קטן; מביאים תערובת לרתיחה.
הסר מחבת מחום; מערבבים תאנים.
מפזרים אגוזי מלך באופן שווה לתוך 13 x 9inch תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; תערובת תאנה כפית באופן שווה על אגוזים בתחתית המחבת.
שלב הנותרים 1/4 כוס סוכר חום וקינמון בקערה קטנה; להפריש.
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות.
רול בצק לתוך 12 x 10inch מלבן על משטח מקומח קלות.
מברשת הנותרים 2 כפות חמאה על הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'.
מפזרים בצק עם תערובת קינמון.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה ארוך, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר לאטום (לא חותם מסתיים).
חותכים לפרוסות 12 (1 אינץ ' רחב).
מניחים פרוסות, לחתוך את הצד, למחבת. (פרוסות לא למלא מחבת אבל יהיה פעם הבצק עולה.) מחבת כיסוי עם מגבת לחה; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 15 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד לחמניות משחימים קלות. לחמניות מגניב במחבת על מתלה חוט במשך 5 דקות.
מניחים מגש הגשה הפוך על גבי מחבת; הפוך לחמניות על מגש.