לחמניות דביקות תוצרת בית
צריך לחם צמחוני? לחמניות דביקות תוצרת בית יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 380 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, דבש, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו לחמניות דביקות תוצרת בית, לחמניות דביקות ריבס תוצרת בית, ו מהיר תוצרת בית פקאן לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל 13x9-inch (3-quart) זכוכית תבנית אפייה וקערה גדולה עם קיצור או ספריי בישול.
מניחים שמרים בקערה גדולה ungreased.
מוסיפים מים חמים; מערבבים היטב עד מומס. מערבבים בכל מרכיבי הבצק הנותרים למעט קמח עד מעורבב היטב.
מוסיפים 3 כוסות קמח; מערבבים עד הבצק הרך.
על משטח עבודה משוריין קלות, ללוש בצק 10 עד 12 דקות, הוספת לא יותר מ 1/2 כוס קמח נוסף עד הבצק הוא עקביות טובה ולא דביק מדי. הבצק צריך להיות דביק מעט ולא לשבור כאשר נמתח. אם זה נשבר, להמשיך ללוש.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת; מכסים בניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם 2 עד 3 שעות או עד הוכפל בגודל.
אגרוף למטה בצק; מקום על משטח עבודה מקומח קלות. לכסות את הבצק עם ניילון לעטוף שוב; תן לנוח 20 דקות.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, לערבב את כל המרכיבים ציפוי למעט פקאן.
חום מעל חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס.
לאחר שהבצק נח, מרדדים את הבצק עם מערוך לתוך מלבן 18x12 אינץ'.
מברשת בצק עם 1/4 כוס חמאה מרוכך, משאיר רצועת 1 אינץ ' של בצק לאורך צד אחד ארוך. בקערה קטנה, מערבבים 2/3 כוס סוכר חום ואת הקינמון.
בוהה עם צד ארוך עקף של בצק, בזהירות בחוזקה לגלגל בצק לתוך גליל ארוך מאוד.
חותכים לגלגל באופן שווה לתוך 15 פרוסות.
מניחים פרוסות ב 5 שורות על ידי 3 שורות בתבנית אפייה מעל ציפוי.
בואו לעלות במקום חם 30 עד 60 דקות או עד הוכפל בגודל.
לאחר לחמניות הוכפלו בגודל, תנור חום עד 177°.
אופים לחמניות 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב עמוק. מיד להפוך לחמניות על מגש הגשה, להיות זהיר מאוד של ציפוי דביק חם.