לחמניות דלעת ממולאות בנוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם דלעת מלא נוטלה לחמניות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. למתכון הזה מ "קירבי השתוקקות" יש 82 מעריצים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר חום, קינמון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפרקו את לחם הדלעת המלא בנוטלה, מאפינס דלעת מלא נוטלה, ו לחמניות סהר מלא דלעת.
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הבצק למעט נוטלה, ולשים אותם עם חיבור הוו הבצק על המיקסר במשך חמש דקות. הבצק עדיין יהיה דביק.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומניחים אותו בצד כדי לעלות במשך 1 1/2 שעות. זה יתרחב, אבל לא כמות עצומה.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, לחלק אותו לשניים. עבודה עם חצי בצק, לחלק 9 חתיכות.
מגלגלים את 9 חתיכות הבצק בין כפות הידיים עד שהם כדורים עגולים חלקים.
מניחים כדורים לתוך תבנית אפייה 8 x 8 מצופה בנייר קלף. קח כדור בצק ולעשות באר גדולה בצד התחתון. שים 1/2 כף של נוטלה ולאחר מכן לסגור מחדש את התחתית. חזור על התהליך עם הבצק שנותר והנח זה לצד זה בתבנית האפייה. חזור על התהליך עם החצי השני של הבצק, הצבת כדורים לתוך תבנית אפייה אחרת. מכסים את שני המחבתות עם כיסוי הוכחה או ניילון משומן קלות לעטוף, במשך כ 90 דקות.
אופים את הלחם בתנור 177° שחומם מראש במשך 30 דקות.