לחמניות הל
צריך לחם צמחוני? לחמניות הל יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רולס הל שוודי, לחמניות הל פינית, ו לחמניות הל מהירות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים 1/2 כוס (כ 110).
בואו לשבת עד בועות קצף טופס על פני השטח, על 5 דקות. בינתיים, להמיס 1/2 כוס חמאה במחבת על אש נמוכה ולתת מגניב רק עד חם.
בואו נשאר 1/2 כוס חמאה לרכך במקום חם עד להפיץ.
כדי שמרים, להוסיף חמאה מומסת, סוכר מגורען, ביצים, 1/2 כוס חלב, 4 1/2 כוסות קמח, ומלח. מערבבים או מערבבים במערבל עומד עם וו בצק עד חלקה, 5 דקות. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
חמאה שני 9-in. מחבתות עוגה. כאשר הבצק הוכפל, אגרוף אותו למטה ולהפוך אותו על משטח מקומח קלות.
מגלגלים בצק לגובה 2 רגל. מרובעים, מורחים בחמאה מתרככת ומפזרים סוכר חום והל.
מגלגלים בצק לתוך בול עץ, צובטים את התפר כדי לאטום.
חותכים יומן לתוך 16 חתיכות ולסדר, לחתוך צדדים למעלה, בשכבה אחת מחבתות עוגה. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
הסר ניילון נצמד לחמניות ואופים עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 30 דקות.
בואו להתקרר במחבת 10 דקות.
לטאטא יחד 1/4 כוס חלב ו 1/2 כוס אבקת סוכר בקערה קטנה.
הסר לחמניות מחבתות טפטוף עם מחצית זיגוג דק זה.
מוסיפים 1/4 כוס אבקת סוכר שנותר זיגוג טפטוף על לחמניות.