לחמניות זנגביל אצווה קטנות
חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מתכונים דומים: ריבת תאנים קטנה-אצווה, Pusharatas אצווה קטן, ו אצווה קטנה של BEIGNETS.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. יש מוכן אפייה ungreased sheet.In קערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון וג ' ינג ' ר.
מערבבים היטב, ואז לחתוך בחמאה עד תערובת דומה פירורים גס. אתה יכול לעשות את זה עם חותך מאפה או האצבעות שלך.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים well.In קערה קטנה, לשלב את המולסה, שמנת חמוצה, חלב, וניל 2 כפות של הביצה.
להקציף עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף לתערובת הקמח ומערבבים רק עד מעורב ויש לך בצק רך – לא לעבוד על זה. להפוך על משטח מקומח קלות וצורה לתוך מלבן על 6×3 אינץ'.
חותכים את המלבן לשני ריבועים, ולאחר מכן חותכים ריבועים באלכסון כדי ליצור 4 מלבנים. מסדרים כמה סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה ungreased.
מברשת צמרות עם הביצה שנותרה.
אופים ב 204° במשך 12-15 דקות.בינתיים, להכין הדובדבן.
מערבבים את החמאה ואבקת סוכר יחד עד מעורבב היטב, ולאחר מכן מוסיפים חלב ½ כפות בכל פעם, ערבוב היטב, עד הדובדבן הוא עבה מספיק כדי לטפטף.
תוסיף את הוניל. כפית הדובדבן על הביסקוויטים.