לחמניות זעפרן סנט לוסיה
המתכון St. Lucia זעפרן לחמניות ניתן להכין בערך 2 שעות ו -42 דקות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 214 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש חלב, חוטי זעפרן, ביצים, ו . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לחמניות זעפרן סנט לוסיה, לחמניות זעפרן סנט לוסיה, ו לחמניות זעפרן מחיטה מלאה St. Lucia.
הוראות
מחממים חלב, זעפרן, סוכר: בסיר קטן, מחממים את החלב, זעפרן, ו 1 כפית סוכר יחד עד החלב הוא מהביל.
הסר מהחום ומערבבים כדי לפזר את הסוכר.
בואו להתקרר עד כ 46°, או חם למגע, אבל לא חם.
מפזרים את השמרים על החלב החם זעפרן-חדור ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות עד קצף.
לטאטא קמח, סוכר, מלח, הל: בקערה של מערבל סטנד-אפ* לטאטא יחד 3 1 / 2 ספלים (490 גרם) של הקמח, נשאר 1/4 כוס סוכר, מלח הל טחון (אם שימוש).
* אתה יכול לעשות את המתכון הזה ללא מיקסר, בשבילי זה פשוט קצת יותר קל עם אחד.
הפוך באר במרכז הקמח ולהוסיף את תערובת זעפרן חלב השמרים, הביצים, החמאה, והשמנת החמוצה.
מערבבים את החומרים עד משולב היטב.
ללוש את הבצק: לעבור לקרס הבצק של המיקסר שלך (אם שימוש, ללוש ביד אחרת). במהירות נמוכה להתחיל ללוש את הבצק. לאט להוסיף קמח נוסף, כף בכל פעם, לישה לשלב לאחר כל תוספת. לעשות את זה עד הבצק הוא עדיין קצת דביק למגע, אבל לא לגמרי מקל על הידיים שלך כאשר אתה להתמודד עם זה.
תן לבצק לעלות: לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה גדולה. מכסים בניילון נצמד. (שים לב בשלב זה אתה יכול לעשות קדימה ומקרר לילה אם אתה רוצה.)
תן לשבת במקום חם במשך 1 עד 2 שעות, עד שהבצק הוכפל בגודל. (דרך אחת לומר שהבצק מוכן היא שדוחפים בו את האצבע ולוקח לא מעט זמן עד שהזחה שנותרה על ידי האצבע נעלמת.)
צור בצק לצורות S: כאשר הבצק הוכפל בגודל, לחץ עליו בעדינות ולשים אותו כמה פעמים. לשבור חתיכה וליצור אותו לכדור על 2 אינץ ' רחב (60 עד 70 גרם אם אתה שוקל).
לגלגל את הכדור לתוך נחש, כ -14 סנטימטרים.
לאחר מכן תלתל את הקצוות בכיוונים מנוגדים, ויוצר " S " עם ספירלות בכל קצה.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת וחוזרים עם שאר הבצק.
בואו לשבת לעלייה השנייה: מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חם עד שהבצק מעצב כפול בגודלו, 30 דקות עד שעה.
מברשת עם ביצה לשטוף, למקם צימוקים על לחמניות: מחממים תנור ל 204° (205°C). באמצעות מברשת מאפה, מברשת כמה ביצה מוכה על צמרות וצדדים של לחמניות לא מבושלות.
מניחים צימוקים במרכזים של ספירלות "S".
מניחים בתנור ואופים at400°F (205°C) במשך כ 10 עד 11 דקות (מפנה באמצע הבישול כדי להבטיח אפילו בראונינג), עד הלחמניות הן חום זהוב.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני האוכל.