לחמניות זעפרן קורניש
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 416 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לכם זעפרן, חמאה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו תרנגולות משחק קורניש עם זעפרן, זיתים, וקונפי לימון, לחמניות זעפרן סנט לוסיה, ו לחמניות זעפרן סנט לוסיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 135° (140C).
מניחים את הזעפרן בתבנית אפייה קטנה.
אופים במשך 1015 דקות כדי טוסט הזעפרן.
בואו מגניב, ואז להתפורר לאבקה בסדר. מערבבים לתוך המים הרותחים ולתת לעמוד על 1 שעה, או לילה.
מנפים את הקמח והמלח לקערה גדולה.
הוסף את החמאה ולשפשף אותו עם קצות האצבעות שלך עד התערובת דומה פירורי לחם גס. מערבבים את הסוכר ושמרים. הכה יחד את החלב, כוס מים, ביצה, זעפרן מומס.
מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים כדי להפוך את הבצק הרך.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש במשך 810 דקות, או עד חלקה וגמיש. ללוש בדומדמניות.
מחלקים את הבצק ל -12 חתיכות. לעצב כל חתיכה לכדור ולשטח מעט.
מניחים את הכדורים על תבנית אפייה משומנת. מכסים באופן רופף עם ניילון נצמד משומן קלות.
תן לעמוד במקום חם במשך 3040 דקות, או עד שהם הוכפלו בגודל.
מחממים את התנור ל 218° (220C).
אופים בשליש העליון של התנור במשך 1520 דקות, או עד הלחמניות הן זהב בהיר קול חלול כאשר טפח על הקרקעית.
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;