לחמניות חזיר מאודות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון מתאבן hor. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך סוכר, שמרים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחמניות חזיר מאודות, לחמניות חזיר מאודות (baozi), ו לחמניות חזיר מאודות (Char Siu Bao).
הוראות
1
מערבבים חלב ומים בקערה גדולה. ממיסים 1 כפית סוכר ושמרים בתערובת חלב; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח 1/2 כפית מלח; מערבבים עד צורות הבצק. להתברר על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך הבצק; אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לעלות במקום חם (8
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מערבבים חזיר ומרינדה מופחתת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
13
מחלקים את הבצק ל-24 מנות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), להתגלגל למעגל 3 1/2 אינץ ' על משטח מקומח. כף על 1 כף מילוי על מרכז המעגל. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים; לאסוף קצוות יחד כדי למלא אנקז, צובט קצוות לאטום. לסובב בעדינות קצוות אטומים כדי ליצור צורה נרתיק.