לחמניות חזיר מאודות
לחמניות חזיר מאודות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון מתאבן hor. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך סוכר, שמרים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחמניות חזיר מאודות, לחמניות חזיר מאודות (baozi), ו לחמניות חזיר מאודות (Char Siu Bao).
הוראות
מערבבים חלב ומים בקערה גדולה. ממיסים 1 כפית סוכר ושמרים בתערובת חלב; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח 1/2 כפית מלח; מערבבים עד צורות הבצק. להתברר על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך הבצק; אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לעלות במקום חם (8
30 דקות או עד הוכפל בגודל.
כדי להכין מילוי, לשלב 1/3 כוס חומץ הבא 6 מרכיבים (1/3 כוס חומץ דרך שום) בשקית פלסטיק zip העליון.
מוסיפים בשר חזיר; חותם וצינה 30 דקות, הופכים את התיק למעיל. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; ריזרב מרינדה.
מניחים חזיר במחבת קלייה רדודה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 475 במשך 25 דקות או עד שנעשה.
בואו לעמוד 5 דקות; דק קוצצים.
יוצקים מרינדה שמורה לסיר; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/4 כוס (כ 8 דקות).
מערבבים חזיר ומרינדה מופחתת.
מחלקים את הבצק ל-24 מנות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), להתגלגל למעגל 3 1/2 אינץ ' על משטח מקומח. כף על 1 כף מילוי על מרכז המעגל. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים; לאסוף קצוות יחד כדי למלא אנקז, צובט קצוות לאטום. לסובב בעדינות קצוות אטומים כדי ליצור צורה נרתיק.
קו כל שורה של 2 שכבות (10 אינץ') ספינת במבוק עם 3 עלי חסה. מסדרים 6 כופתאות, 1 אינץ ' זה מזה, בכל סל קיטור. מחסנית שכבות; לכסות עם מכסה קיטור.
מוסיפים מים למחבת גדולה לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מניחים סטימר במחבת, וכופתאות קיטור 10 דקות או עד הבצק שקוף (כופתאות יהיו נפוחות וספוגיות).
הסר את הכופתאות מ steamer. חזור על הנוהל עם עלי חסה הנותרים כופתאות.
כדי להכין רוטב, לשלב 1/3 כוס רוטב סויה, 3 כפות חומץ, וזרעים.
מגישים את הכופתאות מיד עם רוטב.