לחמניות חמאה
המתכון לחמניות חמאה יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 22 דקות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. מתאים ל-17 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך סודה לשתיה, חותך ביסקוויטים, קרם אבנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: לחמניות חמאה, לחמניות חמאה, ו לחמניות חמאה.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F ומקווים גיליון אפייה גדול שפתיים עם נייר קלף.
שים את הקמח לתוך קערה עם סודה לשתיה, קרם טרטר, וסוכר. קוצצים את החמאה ואת הירקות מתקצרים לחתיכות ושופכים אותם לתוך הקמח. לשפשף את השומנים לתוך הקמח-או פשוט לערבב כל הישן איך - ואז לשפוך את החמאה, עובד הכל יחד כדי ליצור בצק.
קמח קל משטח העבודה שלך. לטפוח את הבצק לתוך מלבני עגול על 1 3/4 אינץ 'עבה לחתוך 2 אינץ' לחמניות עם חותך ביסקוויט. (שלי הם אף פעם לא בגובה אחיד, כפי שאני רק ללטף את הבצק לצורתו מבלי לדאוג אם זה לא סדיר או לא.)
מסדרים את הלחמניות קרוב למדי יחד על תבנית האפייה מרופדת שלך, ומברשים עם ביצה מוכה (לתת צמרות זהב) או לא כרצונך.
אופים במשך 12 דקות, עד אז הביסקוויטים יהיו יבשים בתחתית ויש להם תחושה קלה יחסית.
הסר אותם מתלה תיל כדי להתקרר, ומגישים עם קרם קרוש ריבה האהוב עליך.
שימו לב: ביסקוויטים הם הטובים ביותר ביום שהם נעשים אבל ביסקוויטים ישנים יום ניתן להחיות על ידי התחממות בתנור שחומם מראש ל 300 מעלות f במשך 5 עד 10 דקות.
לחמניות אפויות יכול להיות קפוא במיכלים אטומים או שקיות resealable עד חודש אחד. הפשרה במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר וחם כמו לעיל. ניתן לשים ביסקוויטים בלתי מוסווים על מגשים מרופדים בקלף וקפואים עד מוצק.
העברה לשקיות resealable להקפיא עד 3 חודשים.
אופים ישירות קפוא, כמו בימוי במתכון, אבל מאפשר זמן אפייה נוסף 2 עד 3 דקות.