לחמניות חמוציות
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו לחמניות חמוציות, לחמניות חמוציות, ו לחמניות חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. גריז גיליון עוגיות גדול עם קיצור או ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סוכר מגורען ו 1 כפית קליפת תפוז.
חותכים בחמאה 1/2 כוס, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד התערובת דומה פירורים גסים. מערבבים באוכמניות.
בכוס מדידה 1 כוס, להכות ביצה היטב.
הוסף חלב חמאה כדי להפוך 2/3 כוס.
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים בעדינות עם מזלג עד חלקיקים יבשים מתחילים להיצמד יחד. (אין להוסיף נוזל יותר.
על משטח מקומח קלות, לחץ בעדינות על הבצק יחד כדי ליצור כדור. מחלקים בצק לשניים.
מניחים את שני החצאים על גיליון עוגיות; לשטח כל סיבוב 6 אינץ'. עם סכין משוריינת או חותך פיצה, לחתוך כל אחד ל 8 טריזים. טריזים נפרדים מעט, על 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב על גיליון עוגיות 5 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים חמאה כתומה עד מעורבב היטב.
מגישים לחמניות חמות עם חמאה כתומה.