קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות חמוציות-חמאה

לחמניות חמוציות-חמאה
המתכון לחמניות חמוציות-חמאה יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 265 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. אם יש לך חלב חמאה, חמאה, חמוציות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות חמאה חמוציות, לחמניות חמוציות בחמאה, ו לחמניות חמוציות-חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב הראשון 5 מרכיבים; לחתוך חמאה עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להקציף יחד את חלב החמאה, ביצה, וניל.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים למרכיבים יבשים עם חמוציות; מערבבים רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
5
על משטח מקומח קלות, ללוש בצק עם ידיים משוריינות 5 או 6 פעמים; לטפוח לתוך סיבוב 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
חתוך 6 פלחי; העבר פלחי לתבנית אפייה מצופה קלף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מברשת צמרות עם ביצה לבן, ומפזרים סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
8
אופים 15 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו מגניב על מתלה חוט 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים