לחמניות חמוציות-תפוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות אוכמניות ותפוז. ארוחת הבוקר הזאת 108 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, ממתקים, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לחמניות תפוזים חמוציות, לחמניות חמוציות וכתום, ו לחמניות תפוזים-חמוציות.
הוראות
הפוך לחמניות: מחממים תנור ל 218°. קו 2large אפייה גיליונות עם קלף.
מניחים סוכר וגרידת במעבד מזון; דופק 2or 3times לשלב.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח; דופק לשלב. פזר חתיכות חמאה על תערובת קמח ודופק עד חמאה משולבת עם כמה חתיכות גדולות יותר שנותרו.
להוסיף חמוציות ודופק פעם או פעמיים, רק כדי לערבב.
העברת תערובת קמח לקערה גדולה.
יוצקים קרם על גבי ומערבבים עם מזלג עד רק בשילוב; לא overmix. קו 8 אינץ ' עגול תבנית אפייה עם ניילון נצמד. לחץ על הבצק למחבת כדי ליצור שכבה אחידה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קל, לקלף בזהירות את לעטוף פלסטיק לחתוך בצק לתוך 12even פלחי עם סכין חדה.
מניחים ביסקוויטים על סדינים אפייה.
אופים עד אור הזהב, 12ל 15minutes. ביסקוויטים מגניבים על מתלה תיל.
הפוך זיגוג: מערבבים סוכר ומיץ בקערה קטנה עם מזלג.
מוסיפים עוד סוכר לעבות או מיץ לרזה במידת הצורך.
טפטוף זיגוג מעל לחמניות ולתת לעמוד 10minutes להגדיר.