לחמניות חמות מתפרקות
לחמניות חמות מתפרקות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 395 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. זה מושלם עבור פסחא. 293 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . גשו לסופר וקנו שמרים, חלב, חמוציות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחמניות חמות, לחמניות חמות, ו לחמניות חמות.
הוראות
מפזרים את השמרים על המים החמים ולתת לעמוד עד מומס, על 5 דקות.
מניחים את הקמח, מלח, סוכר, הל, 1 1/4 כוסות חלב, חמאה וביצה לתוך מכונת הלחם.
יוצקים את תערובת השמרים על גבי. סגור את המכסה והנח את המכונה להגדרת הבצק. אם משתמשים בצימוקים, דובדבנים יבשים או חמוציות מיובשות, מוסיפים אותם בצפצוף.
כאשר הבצק סיים, לחלק ל 12 מנות וצורה לכדורים.
מניחים אותם לתוך צלחת אפייה משומנת 9x13 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד להכפיל את גודלו, כ 45 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר את עטיפת הפלסטיק מהגלילים.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות. הפוך ציפוי על ידי לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים, 1/4 כוס חלב ושקדים לחלץ עד חלקה. כאשר הלחמניות קרירות, טפטוף ציפוי עליהם בצורת צלב.