לחמניות כרוב
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 527 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בקר טחון, מלח ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כרוב ועוף אגרול עם מטבל סויה זנגביל, עוף אסייתי, שרימפס וקייל אגרול, ו גלילי יד נורי עם כרוב ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מחבת של מים מומלחים קלות לרתיחה. לטבול כל כרוב לעזוב לתוך המים במשך כמה שניות עד שהוא הופך רך מספיק כדי לגלגל. זה יהפוך גוון בהיר נחמד של ירוק שבו השתמשתי כמחוון שלי. להסיר במהירות מן המים ולנקז.
בצל מטגן ושום במחבת גדולה עד הבצל הם אטומים, על 3-5 דקות. אפשר להתקרר עד שניתן לטפל בו. לאחר מכן להוסיף בשר, מלח ופלפל לפי הטעם, ואורז ומערבבים עד בשילוב להיזהר לא overwork תערובת הבשר כך שהוא לא מקבל צפוף מדי ויישאר רך במהלך הבישול. מחממים התנור ל 177°. הבא, להוסיף קצת רוטב, רק מספיק כדי לכסות את החלק התחתון של 9" x 13 " תבנית אפייה כפי שאתה צריך את השאר כדי לכסות את הלחמניות כשתסיים. עכשיו לקחת עלה 1, תחתון (וריד) בצד למעלה, ולמקם כ 1/4 כוס בשר לתוך 3/4 התחתון של העלה לגלגל אותו תוחב בצדדים כדי לאבטח את הבשר דומה לגלגל בוריטו. אם העלים קטנים מדי כדי לתחוב את הקצוות, כפי שהיה במקרה עם שלי, לא מפריע, השארתי אותם פתוחים וזה התברר בסדר באותה מידה עם חצי מהעבודה. חזור עד שכל הבשר והעלים כבר בשימוש. אם יש לך תוספות של אחד מהם, אני תוחב את הבשר בין השורות ו/או שכבה את העלים הנוספים על גבי לחמניות כרוב האחרות ולאחר מכן העליון עם רוטב עגבניות ועגבניות קטנות חתוכות לקוביות. מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים במשך כ 90 דקות או עד מדחום תקוע במרכז הגליל הגדול מגיע160.