מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מחבת לחמניות כרוב עצלה, תבשיל רול כרוב-לחמניות כרוב יכולות לקחת זמן להכין, מדוע להקריב את הטעם הזה, ו תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב.
הוראות
1
בתנור הולנדי, לבשל כרוב במים רותחים במשך 2-3 דקות או רק עד העלים נופלים הראש. מניחים בצד 12 עלים גדולים ללחמניות (מקררים את הכרוב שנותר לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
כרוב
גלול
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור, תוך חיתוך בצורת וי.
3
בקערה גדולה שלבו את הבקר, האורז, הביצה, הבצל, המלח, הטימין והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
טימין
בקר
אורז
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים 1/4 כוס תערובת בשר על כל עלה כרוב; חופפים קצוות חתוכים של העלה. מקפלים בצדדים. החל מהקצה החתוך, מגלגלים לחלוטין כדי לסגור את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
בשר
גלול
5
מסדרים לחמניות כרוב, בצד התפר כלפי מטה, במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
שלב את רוטב העגבניות, הסוכר החום ומיץ הלימון; יוצקים מעל לחמניות. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך שעה 1 או עד שהכרוב רך ומדחום בשר קורא 160. לְגַלוֹת; מבשלים 5 דקות יותר או עד שהרוטב מגיע לעקביות הרצויה.