לחמניות לובסטר חמות בסגנון קונטיקט עם חמאה
לחמניות לובסטר חמות בסגנון קונטיקט חמאה היא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו לובסטר, לחמניות נקניקיות, מלח ופלפל כשרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: גליל לובסטר חם בסגנון קונטיקט עם חמאת לימון כוסברה, לחמניות לובסטר חמאה קלאסיות, ו ניו אינגלנד בסגנון נקניקיה לחמניות / לחמניות (עבור לחמניות לובסטר וכו).
הוראות
להרוג כל לובסטר על ידי לחיצה על קצה של סכין שף כבד בסדק ממש מאחורי העיניים במרכז השריון. לחץ למטה בחוזקה, ואז לפצל את הראש לשניים. באמצעות מגבות מטבח, לסובב את הזנב ואת הציפורניים (כולל פרקי אצבעות) מ carapace. שמור carapace לשימוש נוסף. לחץ על כל זנב שטוח כנגד קרש החיתוך והכנס שיפודי עץ לאורך כל אורך שלהם כדי לשמור אותם ישר.
מניחים להכניס ספינת קיטור בתחתית סיר מלאי גדול lidded ולהוסיף 1 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים שכבה אחת של טפרי לובסטר ורגליים (כמחצית הלובסטר) ומכסים סיר.
בואו קיטור בדיוק שתי דקות.
להעביר לובסטרים לשקוע ולהגדיר תחת מים קרים זורמים. החזר נוזל לרתיחה וחזור עם זנבות לובסטר וטפרים שנותרו.
ברגע לובסטר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר פגז באמצעות מזמרה מטבח, קרקרים לובסטר, ו/או את החלק האחורי של סכין קצבים כבד כדי לעזור לפצח את הפגזים (זה בסדר אם הבשר מקבל קצת מרוסק). בערך לקצוץ לחתיכות בגודל ביס ולהגדיר על שכבה כפולה של מגבות נייר כדי לנקז.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת 12 אינץ ' כבדה מעל חום בינוני-נמוך. מערבולת למעייל פאן.
הוסף ארבע לחמניות עם צד אחד חתוך למטה. מבשלים, לוחצים על לחמניות בעדינות ומניעים אותם סביב המחבת עד חום זהוב בצד הראשון.
הסר מהמחבת, להוסיף עוד כף חמאה, וטוסט בצד השני. חזור עם מנה שנייה של לחמניות.
ממיסים את שאר החמאה במחבת על אש בינונית. ברגע שהחמאה נמסה, מוסיפים בשר לובסטר. לבשל, לזרוק כל הזמן באמצעות כף כדי לקפל בעדינות בשר וחמאה על עצמו int הוא מחבת עד לובסטר הוא אטום בעיקר (חמאה לא צריך לרחוש), על 3 דקות.
מוסיפים בצל ירוק וממשיכים לבשל עד הלובסטר מבושל דרך, על 1 דקה יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחלקים את מילוי הלובסטר באופן שווה בין לחמניות. כפית מיצים עודפים על כל גליל.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לואיס Jadot Chablis Les Clos Grand Cru. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -70 דולר.
![Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climats" יכול להיקרא Grand Cru ב Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur ו Vaudésir. כל הכרמים הללו ממוקמים בצד ימין של נהר לה סרין, על הגבעה. מצב זה נותן אופי חזק ובעל גוף מלא ליין.כוכב בהיר עם טבעת כסופה. יין זה נגזר מענבים הגדלים באקלימט המכוון לכיוון דרום ודרום-מערב הממוקם בתוך הגראנד קרו הגדול ביותר של שבלי, Les Clos. הוא מציע אף בשל מאוד של פירות אבן צהוב בשר, במיוחד אפרסקים, עם רמז של משמש. זהו יין מורכב עם נדיבות ושפע של פירות בשלים, mouthfeel טוב וגימור מפואר.