לחמניות לזניה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 634 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלח, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו לחמניות לזניה, לחמניות לזניה, ו לחמניות לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
2
חותכים חצי לרוחב ולהניח בצד.
3
מבשלים נקניק, בצל ושום במחבת גדולה, ערבוב עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4
מוסיפים רוטב ספגטי, יין או מרק, פטרוזיליה ומלח, ערבוב טוב. כיסוי ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הסר מהחום והנח בצד.
6
מערבבים גבינת ריקוטה ו 5 המרכיבים הבאים, ערבוב טוב.