לחמניות לזניה פטריות הודו של באב
לחמניות לזניה פטריות הודו של באב עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-13 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 14 אוכלים וטבחים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש גבינת פרמזן, תרד, רוטב מרינרה ומלח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 83%. נסו לחמניות לזניה תרד ופטריות, לחמניות לזניה עוף, ארטישוק ופטריות, ולחמניות לזניה תרד הודו - השתמש בשאריות שלך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מרססים תבנית אפייה גדולה בתרסיס בישול.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים לזניה במים הרותחים, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהיא מוכנה אך יציבה לביס, כ-8 דקות.
מסננים ושומרים את הפסטה בקערת מים קרים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים הודו, פטריות, תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור עד שההודו משחימה באופן שווה.
מערבבים תרד ושום לתערובת הודו עד שהם מתחממים, כדקה נוספת; מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
מורחים כ-1/2 כוס רוטב מרינרה בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מערבבים 1/2 כוס גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה וגבינת פרמזן לתוך תערובת ההודו עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים כ-1/4 כוס תערובת הודו וגבינה במרכז כל אטריות לזניה, ומשאירים מרווח באורך של כ-2 סנטימטרים בקצה האטריות.
מגלגלים את האטריות מהקצה הנגדי ומסדרים על תבנית אפייה מוכנה את הצדדים עם התפר כלפי מטה. חוזרים על הפעולה עם הלחמניות שנותרו.
יוצקים את יתרת רוטב המרינרה על גלילי הלזניה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע, 30 עד 40 דקות.
מפזרים את יתרת 1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה על הלחמניות ומחזירים לתנור.
ממשיכים לאפות עד שהגבינה נמסה, כ-5 דקות נוספות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
רול אפים של לזניה עובד ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.