לחמניות לחם פיצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לחמניות לחם פיצה. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצה, גבינת צ'דר חדה, בצק פיצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמנה עיקרית משתלמת מאוד. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: פיצה פפרוני חצי סהר, לחמניות עוף פיצה פפרוני, ו גביני מרגריטה פיצה חומוס עם לחם פסטו בגריל.
הוראות
מבשלים פרוסות פפרוני בין שכבות של מגבות נייר במיקרוגל גבוה למשך 1 דקה.
מרדדים בצק על תבנית ג 'לירול בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים בצק על תבנית אפייה משומנת קלות. תלתל בצק לתוך מעגל, צובט קצוות יחד כדי לאטום.
מברישים בביצה ומפזרים תיבול איטלקי.
אופים בחום של 375 למשך 30 עד 35 דקות או עד להזהבה.
חותכים לפרוסות בעובי 2 אינץ', ואם רוצים מגישים עם רוטב פסטה חם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)]()
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין