לחמניות לילה
מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פתיתי תפוחי אדמה, חמאה, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות אוכמניות בין לילה, לחמניות קינמון לילה (לחמניות), ו לילה מייפל חם לחצות לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, דבש, שמרים מיידיים, קמח לחם, קמח סולת, חלב יבש, פתיתי תפוחי אדמה בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק. ללוש במהירות נמוכה עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 10 דקות.
מוסיפים מלח וחמאה וממשיכים ללוש עד לשלב מלא והבצק חלק, מבריק וגמיש. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 45 דקות. קו חצי גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף.
קמח לעבוד על פני השטח ולהפוך את הבצק. מחלקים ל-24 חלקים שווים ומגלגלים כל חתיכה לכדור. מסדרים כדורים על תבנית אפייה מוכנה ומפזרים צמרות קמח אורז לבן (כל המטרה או קמח לחם יעשה בסדר). מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים במקרר.
כאשר אתה מוכן לאפות, לקחת את הלחמניות מהמקרר ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות עם מתלה בעמדה במרכז.
תנו לתנור להתחמם במשך 20 דקות.
לחשוף את הלחמניות ואופים עד השחמה יפה, על 25 דקות.
תן ללחמניות להתקרר על מתלה