לחמניות מאפין עם צלב חם
מתכון זה של מזון טוב של ה-BBC דורש קמח לחם חזק, ביצים, גרידת לימון וסוכר גלגלית זהובה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. לחמניות חמות, לחמניות חמות, ו לחמניות חמות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את כל מרכיבי הבצק, למעט הפרי המיובש, ב-breadmaker, בעקבות ההזמנה במדריך שלך. הגדר כדי תכנית בצק.
ברגע שהבצק מוכן, להפוך אותו על משטח מקומח קלות אגרוף למטה כדי להסיט. לטפוח לתוך מעגל שטוח גדול, להטות את הפרי במרכז ולהקיף עם הבצק. ללוש את הפרי, לחתוך את התערובת עם סכין חדה, ואז ללוש מחדש כמה פעמים כדי להפיץ את הפרי באופן שווה.
לגזור תשע ריבועי 14 ס " מ של אפייה קלף ויש לי מוכן 12 חור מאפין פח.
חותכים את הבצק ל 9 חתיכות אפילו בגודל לגלגל כל כדור חלק. לדחוף ריבוע של הקלף לתוך חור פח ושחרר כדור בצק. חזור עם השאר. מכסים את הפח באופן רופף עם סרט נצמד משומן קלות ולהשאיר במקום חם במשך 30-45 דקות או עד הוכפל בגודל. מחממים תנור למאוורר 180c / קונבנציונאלי 200C / גז
עבור הצלבים, למזג את הקמח למשחה חלקה עם 5-6 כפית של מים קרים. כפית לתוך שקית מזון פלסטיק קטנה ולחתוך חור קטן בפינה אחת או להשתמש שקית צנרת. צינור חוצה על הלחמניות.
אופים במשך 15 דקות או עד הזהב. להרים על מדף קירור.
מברשת עם סירופ זהב קטן בזמן חם.