לחמניות מחיטה מלאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות מחיטה מלאה. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 329 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, חמאה, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות מחיטה מלאה, לחמניות אוכמניות מחיטה מלאה, ו לחמניות אוכמניות מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה ומשתמשים באצבעות כדי לצבוט את החמאה ואת תערובת הקמח יחד; כאשר הכל משולב, זה יהיה דומה פירורי לחם גדולים.
השתמש בכף עץ לערבב את הסוכר החום וצימוקים, ולאחר מכן להוסיף את חלב החמאה. אם הבצק הוא די דביק, להוסיף יותר קמח, 1 כף בכל פעם, עד הבצק יש את המרקם של חימר דוגמנות. אם זה יבש מדי, להוסיף עוד חלב חמאה, 1 כף בכל פעם, עד שהוא רטוב מספיק.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין לגלגל אותו החוצה לתוך מלבן 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים את הבצק לתוך 12 (3 אינץ') ריבועים. שאריות שאריות ניתן rerolled לעשות יותר ביסקוויטים.
שמן תבנית אפייה. מקפלים כל ריבוע של בצק בחצי באלכסון כדי ליצור משולש, ולהניח אותו על הסדין.
אופים את הלחמניות עד צמרות זהובות חום, על 30 דקות.
מגישים חם, עם ריבה וקנקן של תה חם אם אתה רוצה.
מארוחת הצהריים של פלאומן וסעודת קמצן: אוכל פאב אותנטי, סעודת מסעדות ובישול ביתי מעיירות קטנות, ערים גדולות וכפרים כפריים ברחבי האיים הבריטיים על ידי בריאן ירווין. זכויות יוצרים © 2012 by Brian Yarvin. Published by The Harvard Common Press. בשימוש על ידי רשות של העיתונות הרווחת הרווארד.