לחמניות מיני שרימפס
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים פסקטאריים לקופסת המתכונים שלך, מיני שרימפס רולים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 137 קלוריות . תמורת 1.02$ למנה , תקבלו מנות מתנות שמגישות 16. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו כרוב, שרימפס, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38% , וזה לא כל כך יוצא דופן. לחמניות מיני שרימפס , מיני לחמניות שרימפס ומיני לחמניות שרימפס דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
קוצצים שרימפס; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים גבינת מוצרלה. מערבבים פנימה את הכרוב, הבצל, הגזר, רוטב הסויה, השום והשרימפס.
עבור כל גליל שרימפס, הניחו כף אחת של תערובת שרימפס על פני השליש התחתון של עטיפת הוונטון עד למרחק של 1/4 אינץ' מהשוליים התחתונים והצדדיים. (שמור את שאר העטיפות מכוסות במגבת נייר לחה עד מוכנה לשימוש.)
מערבבים קמח ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מברשת 1/4 אינץ'. רצועה רחבה בקצוות הצד וקפלו את קצוות הצד על פני 1/4 אינץ'.
מברישים את הקצוות הצדדיים והקצה העליון בתערובת מים. מקפלים את השליש התחתון של עטיפת הוונטון מעל המילוי, ואז מביאים את החלק העליון וצובטים את הקצוות כדי לאטום לחלוטין.
לרסס קלות לחמניות עם ספריי בישול.
מניחים על תבנית מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-18 דקות או עד להזהבה, הופכים פעם אחת.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.