קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות מתוק תפוח קרמל

לחמניות מתוק תפוח קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות מתוק תפוח קרמל. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו בצק, שמן צמחי, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחמניות תפוח קרמל, אגרול קרמל-תפוח, ו לחמניות מתוקות קרמל.

הוראות

1
DOUGHTo להפוך את הבצק, לשלב את החלב, שמן צמחי, וסוכר בסיר גדול או סיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מחממים אותו עד שהוא עומד לרתוח, אבל אל תתנו לו לרתוח. כבה את החימום ותן לו להתקרר עד שיתחמם...אבל לא חם מדי!
3
מוסיפים 4 כוסות של הקמח ואת השמרים, ומערבבים לשלב. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסה את הסיר ולתת לו לעלות במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הקמח הנותר, את הסודה לשתייה, את אבקת האפייה ואת המלח. מערבבים לשלב. אז אתה יכול להמשיך עם לחמניות או לקרר את הבצק, מכוסה, עד שאתה צריך את זה. מילוי כדי להפוך את המילוי, לטגן את התפוחים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר אותם לצלחת ולהגדיר aside.In אותו מחבת על חום בינוני, להוסיף מקל של חמאה וכוס סוכר חום. מערבבים אותו עד החמאה נמסה והסוכר מתמוסס, ואז לשפוך את השמנת. מערבבים אותו סביב ולתת לו בועה מעלה להתעבות במשך כדקה. הפעל את החום נמוך ולהוסיף את התפוחים בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מפזרים את הקינמון, מערבבים את התערובת, ולתת לו להתעבות עוד 1 עד 2 דקות. כפית אותו לקערה כדי להתקרר. רולסכאשר אתה מוכן לעשות את הלחמניות, מחממים את התנור ל 375 מעלות ולגלגל את הבצק על משטח מקומח למלבן על 10 x 30 אינץ'. כפית את תפוחי הקרמל בכל רחבי הבצק ולפזר אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מגלגלים את הבצק לכיוונכם לחמניה ארוכה וחזקה. צבטו את התפר כאשר אתם מגיעים לסוף, ואז סובבו את ההתהפכות כך שזה יהיה בצד התפר למטה.פורסים את הבצק לתוך לחמניות 1/2 אינץ 'עד 3/4 אינץ' עבה ומניחים אותם לתוך מחבתות עוגת roil חד פעמיות עם חמאה מומסת מעט לתוך החלק התחתון של כל מחבת (הלחמניות ימלאו כ 3 עד 4 מחבתות.) להניח את הלחמניות בצד ולתת להם לעלות במשך 20 עד 25 דקות, ואז אופים אותם במשך 15 עד 18 דקות, או עד שהם נחמדים וזהובים.בעוד לחמניות עולים או אפייה, לעשות את הדובדבן: להמיס את החמאה ואת הסוכר החום בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כָּתֵףכָּתֵף
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הוסף את הסוכר החום ולתת לו להתמוסס ולהתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
9
מוסיף את השמנת, ואז לבשל 2 דקות, לטאטא כל הזמן. כבה את החום והוסף את אבקת הסוכר והקציף יחד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
הוסף עד 2 כוסות נוספות של אבקת סוכר כדי להגיע לעקביות שאתה רוצה. השני לחמניות לצאת מלמעלה התנור עם הדובדבן ולהתפשט מעיל כל הלחמניות בנדיבות!
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מגישים חמים.(גליל אחד הוא יותר ממספיק לאדם אחד! הם ממש עשירים.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי