תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות מתוק תפוח קרמל. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו בצק, שמן צמחי, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחמניות תפוח קרמל, אגרול קרמל-תפוח, ו לחמניות מתוקות קרמל.
הוראות
1
DOUGHTo להפוך את הבצק, לשלב את החלב, שמן צמחי, וסוכר בסיר גדול או סיר קטן.
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
4
מוסיפים את הקמח הנותר, את הסודה לשתייה, את אבקת האפייה ואת המלח. מערבבים לשלב. אז אתה יכול להמשיך עם לחמניות או לקרר את הבצק, מכוסה, עד שאתה צריך את זה. מילוי כדי להפוך את המילוי, לטגן את התפוחים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 4 דקות.
הסר אותם לצלחת ולהגדיר aside.In אותו מחבת על חום בינוני, להוסיף מקל של חמאה וכוס סוכר חום. מערבבים אותו עד החמאה נמסה והסוכר מתמוסס, ואז לשפוך את השמנת. מערבבים אותו סביב ולתת לו בועה מעלה להתעבות במשך כדקה. הפעל את החום נמוך ולהוסיף את התפוחים בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
Planters® אגוזי פקאן
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
6
מפזרים את הקינמון, מערבבים את התערובת, ולתת לו להתעבות עוד 1 עד 2 דקות. כפית אותו לקערה כדי להתקרר. רולסכאשר אתה מוכן לעשות את הלחמניות, מחממים את התנור ל 375 מעלות ולגלגל את הבצק על משטח מקומח למלבן על 10 x 30 אינץ'. כפית את תפוחי הקרמל בכל רחבי הבצק ולפזר אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')
מגלגלים את הבצק לכיוונכם לחמניה ארוכה וחזקה. צבטו את התפר כאשר אתם מגיעים לסוף, ואז סובבו את ההתהפכות כך שזה יהיה בצד התפר למטה.פורסים את הבצק לתוך לחמניות 1/2 אינץ 'עד 3/4 אינץ' עבה ומניחים אותם לתוך מחבתות עוגת roil חד פעמיות עם חמאה מומסת מעט לתוך החלק התחתון של כל מחבת (הלחמניות ימלאו כ 3 עד 4 מחבתות.) להניח את הלחמניות בצד ולתת להם לעלות במשך 20 עד 25 דקות, ואז אופים אותם במשך 15 עד 18 דקות, או עד שהם נחמדים וזהובים.בעוד לחמניות עולים או אפייה, לעשות את הדובדבן: להמיס את החמאה ואת הסוכר החום בסיר על חום בינוני.