לחמניות מתוקות כתומות
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, לחמניות מתוקות כתומות עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 48. מתכון זה מאוכלרשת יש 190 אוהדים. אם יש לכם שמרים, מלח, מיץ תפוזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בערך 2 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחמניות מתוקות כתומות, לחמניות מתוקות כתומות, ו לחמניות מתוקות כתומות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לבצק: בסיר גדול על אש נמוכה, מחממים את החלב, השמן וסוכר מגורעןעד חם אבל לא חם (אם יש לך מדחום ממתקים, זה צריך להיות 125 מעלות פרנהייט).
מוסיפים את השמרים ו -4 כוסות הקמח ומערבבים יחד. מכסים את המחבת ומניחים לעלות לפחות שעה.מערבבים פנימה את 1/2 הכוס הנותרת. קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח.
מרדדים את הבצק למלבן ארוך, ברוחב של כ-30 אינץ 'בעומק של 10 אינץ'. אתה רוצה שזה יהיה דק כמו שאתה יכול לקבל את זה, כך שתוכל להוסיף הרבה גו.
מזלפים את החמאה המומסת על כל פני הבצק. השתמש באצבעותיך כדי למרוח אותו מסביב כך שהוא יצפה באופן שווה.
מורחים את ריבת התפוזים על כל הבצק החמאה, מחלקים בצורה אחידה ככל האפשר.
מפזרים הרבה סוכר חום על כל המרמלדה. מסיימים בזילוף מלח קל לקיזוז המתיקות.
בעזרת שתי הידיים בתנועה קדימה ואחורה, מרדדים את הבצק לעברך בהדרגה לבול עץ אחד ארוך. צובטים את התפר כדי לאטום אותו. ואז פורסים את בצק העץ לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מניחים את הלחמניות בתבנית אפייה בחמאה ומאפשרים להם לעלות במשך 20 דקות.
אופים במשך 15 עד 17 דקות.
מוסיפים את גרידת התפוז ועסיסלקערה.
מוסיפים את אבקת הסוכר והמלח. להתיז בחלב. ועוד קצת חמאה מומסת כי המתכון לאכבר יש מספיק. סתם צחקתי על החלק האחרון.
מקציפים אותו יחד עד שהוא נחמד וחלק ומקסים. המטבח שלך מריח כמו תפוזים!
משוך את הלחמניות מהתנור כשהן חומות זהובות, ומזלף על הדובדבן מיד מהעטלף. לחמניות חמות צנרת למצוץ כי הדובדבן מדהים ישר לתוך הסדקים שלהם ואת כל העניין פחות או יותר הופך לנס.